ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Το Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Κυκλάδων «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάρια σε γονείς στη Μύκονο με στόχο την υποστήριξη τους στον ιδιαίτερα απαιτητικό και συνάμα ενδιαφέροντα ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στη σημερινή πραγματικότητα.
Στις συναντήσεις οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς, να κατανοήσουν περισσότερο τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους ανάλογα με την αναπτυξιακή τους φάση, να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες που θα διευκολύνουν το έργο τους, ενώ παράλληλα θα ενδυναμωθούν μέσα από την αλληλεπίδραση με άλλους γονείς σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο.
Τα σεμινάρια, διάρκειας 7 δίωρων και εβδομαδιαίων συναντήσεων θα πραγματοποιηθούν σε πρωινό και απογευματινό χρόνο ως εξής:
- Τετάρτη 6.00-8.00 μ.μ. – Σεμινάριο για γονείς εφήβων
- Πέμπτη 10.00-12.00 π.μ. – Σεμινάριο για γονείς μικρών παιδιών
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Μυκόνου στο Ματογιάννι
Έναρξη: Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου & Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22810 85149, καθημερινά 9.00 – 15.00, έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025.