Θησέας Κυκλάδων

“Χτίζοντας γέφυρες…» Διαδικτυακό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»,  εκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί των λιγότερο προσβάσιμων  νησιών των Κυκλάδων,  διοργανώνει βιωματικό διαδικτυακό εργαστήριο με τίτλο: «Χτίζοντας γέφυρες…».

Στόχος του εργαστηρίου είναι η γνωριμία και η σύνδεση των εκπαιδευτικών τόσο μεταξύ τους, όσο και με το Κέντρο Πρόληψης των Κυκλάδων. Μια συνθήκη που ενδυναμώνει και δύναται να ενεργοποιήσει θετικές διεργασίες συνεργασίας και συνέργειας.

Το εργαστήριο, τρίωρης διάρκειας, απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, που υπηρετούν  στα νησιά Ανάφη, Αμοργό, Δονούσα, Ηρακλειά, Θηρασιά, Κίμωλο,  Κουφονήσια, Σίκινο, Σχοινούσα και Φολέγανδρο, και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 17.30 – 20.30 με τη χρήση της πλατφόρμας zoom.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στον σύνδεσμο:                                      https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZElcOutqjIuGNRPdEna35Mzjnv4E8YY1-cQ

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/ουσών είναι τα 23 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπεύθυνες του εργαστηρίου Χρυσαυγή Κανελλοπούλου (τηλ. 22840 24745) και Ζωή Σωτηρίου (τηλ. 22860 21203), καθημερινά 09.00 – 14.00.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης απευθύνονται στους πολίτες των Κυκλάδων και είναι δωρεάν.