Θησέας Κυκλάδων

«Κράτα με να σε κρατώ…» Διαδικτυακή συνάντηση για εκπαιδευτικούς

«Κράτα με να σε κρατώ…»

«Από τους μονοκύτταρους  οργανισμούς στις αποικίες κι από τα πρώτιστα έως τα πολυκύτταρα πλάσματα, η φύση καθιστά με πολλούς τρόπους σαφές ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η αμοιβαία συνεκτική και συνεργατική ποικιλία. Η ζωή, τα ζωντανά συστήματα εξελίσσονται κυρίως μέσα από τη συνεργασία. Σε φάσεις δε, που τα πράγματα δεν πάνε καλά, δημιουργούν μια πίεση για την αναδιοργάνωση του χορού της ζωής, για τη δοκιμή νέων βημάτων ή για νέους συνδυασμούς παλιών βημάτων κι έτσι η ατέλεια οδηγεί στην πρόοδο. Οι ζωντανοί οργανισμοί και τα ζωντανά συστήματα εξακολουθούν να λειτουργούν μόνο αν αλλάζουν αδιάκοπα!»

 

Σας προσκαλούμε να μοιραστούμε τα καινούρια βήματα, τους καινούριους συνδυασμούς που δοκιμάσατε και έδωσαν ζωή στην εκπαιδευτική διαδικασία σε μια διαδικτυακή συνάντηση το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

 

Εκπαιδευτικοί των Κυκλάδων σε ένα χώρο συνεύρεσης, ανταλλαγής, μοιράσματος των καλών πρακτικών*, που δημιουργήσατε ή/και αξιοποιήσατε αυτή την ιδιαίτερη σχολική χρονιά. Μια δυνατότητα εμπλουτισμού, ανατροφοδότησης και επανανοηματοδότησης μέσα από την αξιοποίηση των πηγών και των αποθεμάτων της ομάδας σας.

*καλές πρακτικές μπορεί να είναι από μικρές καθημερινές πράξεις, δράσεις, τελετουργίες μέχρι προγράμματα και οργανωμένες δραστηριότητες.

Όσοι/όσες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε επικοινωνήστε μαζί μας έως τις 4 Μαρτίου, καθημερινά 9.00 – 15.00 στα τηλέφωνα:

  • 22810 85149  (Παναγιώτα Βαρθαλίτου)
  • 22840 24745  (Κλειώ Κουνδουράκη)

Το πρόγραμμα της συνάντησης θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των  συμμετεχόντων.