Θησέας Κυκλάδων

Εργαστήριο για γονείς των μαθητών της Α τάξης του 1ου Γυμνασίου Σύρου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το 1ο Γυμνάσιο Σύρου και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» υλοποιούν, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, ένα πρόγραμμα με στόχο τη διευκόλυνση της ένταξης και της προσαρμογής των μαθητών της Α’ Γυμνασίου στο γυμνάσιο.

Σκοπός του προγράμματος είναι να φροντίσει μεθοδικά τη σύνδεση  μεταξύ τους, ώστε να νιώσουν την απαιτούμενη ασφάλεια και εμπιστοσύνη, βασική προϋπόθεση της μάθησης. Μέρη αυτού του προγράμματος αποτελούν ένα εργαστήριο για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί και ένα εργαστήριο για τους γονείς των παιδιών με θέμα την μετάβαση.

Για το λόγο αυτό, προσκαλούνται οι γονείς αυτών των μαθητών σε ένα διαδικτυακό εργαστήριο με στόχο να γνωριστούμε, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των παιδιών σε αυτό το μεταβατικό στάδιο και να διερευνήσουμε ουσιαστικούς τρόπους υποστήριξής τους. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, 18:00-20:30, διαδικτυακά στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ.

Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο https://zoom.us/…/tJMqceuupzgpGdd1G719dyOLCXZdOETA0gUb ή τηλεφωνικά στο 2281085149, έως τις 13 Δεκεμβρίου.

 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ για τους γονείς των μαθητών της Î' Γυμνασίου του 1ου Γυμνάσιου Σύρου ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 18:00-20:30, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ZOOM. Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο εγγραφής του zoom ή τηλεφωνικά στο 2281085149 έως τις 13 Δεκεμβρίου για εγγραφή σκανάρετε και εδώ ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ"