Θησέας Κυκλάδων

Ο «Θησέας Κυκλάδων» συναντά φοιτητές/τριες

Αρκετά με τα διαδικτυακά!
Ελάτε να γνωριστούμε βιωματικά.
Και τώρα που τα μαθήματα είναι όλα από κοντά
Η φοιτητική ζωή θα μου ανοίξει πάλι τα φτερά
Αρκεί να γνωριστούμε πιο καλά 😉

Τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή περιορίστηκε σε μια οθόνη και μας στέρησε την γνωριμία, την αλληλεπίδραση και τη σύνδεση μεταξύ μας. Και ήρθε η ώρα να συναντηθούμε από κοντά, αλλά πώς θα γνωριστούμε και θα συνδεθούμε;

Το Κέντρο Πρόληψης “Θησέας Κυκλάδων” διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου μια διαδραστική συνάντηση, ανοιχτή για όποιον φοιτητή /τρια το επιθυμεί, ώστε να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση και την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα της ζωής του. Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία και η σύνδεση των φοιτητών /τριών μεταξύ τους.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17.00-19.00 στην αίθουσα Παναγούλη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης – Σύρου.

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης και λόγω του βιωματικού της χαρακτήρα είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο registration form: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcqf-6pqzspH9VaolFY39ItfD3U4lZJyH_Z έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281085149, καθημερινά 9.00-15.00, ή στο thiseask@otenet.gr