Θησέας Κυκλάδων

Διαδικτυακό Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς

Εκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες, που διαμορφώθηκαν και επηρέασαν σημαντικά την εκπαίδευση τα τελευταία δύο σχολικά έτη, το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα την φροντίδα της σχέσης και τη δημιουργία καλού συγκινησιακού κλίματος στην τάξη. Η καλλιέργεια και των δύο ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική παράμετρος της μαθησιακής διαδικασίας και ειδικά για τη φετινή σχολική χρονιά είναι ακόμα πιο σημαντική η εστίαση σε αυτήν από την αρχή.

«Αρχή σχολικής χρονιάς… με άξονα το καλό κλίμα στην τάξη και πυξίδα τη σχέση…»

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, 18.00-21.00

Το εργαστήριο προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας και σύνδεσης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, ειδικοτήτων και νησιών μεταξύ τους, καθώς και με τη δουλειά του Κέντρου Πρόληψης. Στόχος  είναι οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί με βιωματικό τρόπο να κατανοήσουν και να προσδιορίσουν τις συνθήκες, που ευνοούν το καλό συγκινησιακό κλίμα στην τάξη, το οποίο ενισχύει τη μαθησιακή διαδικασία, ώστε να τις διαμορφώσουν τη νέα σχολική χρονιά.

 

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εγγραφής https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYrceGsrj0iHdYhIYwSWRxyNglumqB4ysRc μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 23 άτομα ανά εργαστήριο. Το εργαστήριο θα επαναληφθεί σε περίπτωση αυξημένων αιτημάτων.

Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281085149, καθημερινά 9.00-15.00, ή στο thiseask@otenet.gr