Θησέας Κυκλάδων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», σε συνέχεια οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, 2019-nCoV και στοχεύοντας στην προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού,

“κλείνει τις πόρτες” του αναστέλλοντας τις διά ζώσης δράσεις του...

παραμένοντας ανοιχτό και διαθέσιμο στην Κοινότητα

προσφέροντας τις υπηρεσίες του μέσω τηλεφώνου, τηλεδιάσκεψης (ή βιντεοκλήσης)και e-mail σε:

  • Γονείς, εκπαιδευτικούς, εφήβους και νέους ενηλίκους, που συμμετείχαν/ συμμετέχουν σε προγράμματα του Κ.Π., υποστηρίζοντάς τους σε θέματα που σχετίζονται με το ρόλο και τις ανάγκες του, έτσι όπως διαμορφώνονται στην παρούσα κατάσταση, ενώ συνεχίζονται διαδικτυακά οι ομάδες εφήβων, νέων και γονέων που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

  • Άτομα που έχουν ανάγκη υποστήριξης σε θέματα εθισμών, είτε των ιδίων είτε ατόμων του οικογενειακού και στενού περιβάλλοντός τους.

  • Άτομα της ευρύτερης κοινότητας των Κυκλάδων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης και χρήζουν υποστήριξης ή/ και παραπομπής σε άλλες δομές ψυχικής υγείας.

Παράλληλα, κάνει πιο ενεργή την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με την πανδημία και προέρχονται από θεσμούς της πολιτείας.

Καθημερινά 9.00 – 15.00 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22810 85149, 22840 24745, 22860 21203
E-mail: thiseask@otenet.gr thiseasp@otenet.gr thiseas@thira.gov.gr