Θησέας Κυκλάδων

Νέα Σεμινάρια για γονείς στην Πάρο

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στηρίζοντας την οικογένεια και το ρόλο του γονιού σε μια εποχή πολλών αλλαγών διοργανώνει σεμινάρια για γονείς σε συνεργασία με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Παροικία Πάρου.

Πρόκειται για συστηματική εκπαίδευση, που θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να εμψυχωθούν και να αναζητήσουν πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης δυσκολιών.

Θα πραγματοποιηθούν 7 συναντήσεις, εβδομαδιαίες ή δεκαπενθήμερες, δίωρης διάρκειας, με σταθερά μέλη (οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συμμετέχουν σε κάθε συνάντηση). Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο 2020, κατόπιν συνεννόησης των συντονιστών με τους ενδιαφερόμενους για τη μέρα και την ώρα. Θα υλοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στην Παροικία.

Για την καλύτερη οργάνωση οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες και για να  δηλώσουν συμμετοχή , καθημερινά 9 – 2 μ.μ., στο 22840 24745  ή στο 22810 85149 (γραμματεία) μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.