Θησέας Κυκλάδων

Νέο Σεμινάριο για γονείς εφήβων στη Σύρο «Μεγαλώνοντας (με) εφήβους»

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάριο για γονείς εφήβων, διάρκειας πέντε συναντήσεων, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Τετάρτη 18:00-20:00 στο χώρο του Κέντρου (Δ/νση: Καποδιστρίου 22, Ερμούπολη) και θα ξεκινήσει αμέσως μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να στηρίξει τους γονείς και να απαντήσει σε ανησυχίες και ερωτήματα που σχετίζονται με τις αλλαγές που επιφέρει στην οικογένεια η εφηβεία των παιδιών τους.

Απόσπασμα από την αξιολόγηση προηγούμενης ομάδας γονιών:

«Η ομάδα μας έφερε πιο κοντά στο στόχο για το καλό των παιδιών μας… βγήκαμε πιο έμπειροι από τη διαπίστωση των κοινών προβλημάτων που έχουμε όλοι μας με τα παιδιά και πιο έτοιμοι να αγωνιστούμε γι αυτά… βρήκαμε διαφορετικούς και πιο πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης τους, γνώση, εργαλεία, λύσεις,  τα είδαμε από άλλη οπτική γωνία… το να είσαι γονιός είναι ευλογία… η όλη εμπειρία υπήρξε εποικοδομητική… γνωρίσαμε καινούριους ανθρώπους,  περάσαμε καλά, νιώσαμε χαρά, νιώσαμε ενδυνάμωση, υποστήριξη, ενθάρρυνση, ανακούφιση… εξελιχθήκαμε. Είναι σημαντικό να αφουγκραζόμαστε τα παιδιά μας… να ακολουθούμε τη ροή του ποταμού και τον κάθε κυματισμό του…»

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο 22810 85149 (Δευτ. – Παρ. 9:00 – 15:00).