Θησέας Κυκλάδων

Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στη Σέριφο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘’ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ’’ διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων της Σερίφου, με θέμα:

«Η Ομάδα Ομοτίμων ως χώρος Ενδυνάμωσης του εκπαιδευτικού»

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα με βιωματικό τρόπο να γνωριστούν και να συνδεθούν με έναν διαφορετικό τρόπο, να μοιραστούν εμπειρίες από την εκπαιδευτική τους εμπειρία, με στόχο την ενδυνάμωση του ρόλου τους, αξιοποιώντας τόσο τον εαυτό όσο και την ομάδα των ομοτίμων.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 17.00 – 20.00, στο κάτω διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι προαιρετική και μπορούν να συμμετάσχουν και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων. Με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στο thiseasp@otenet.gr (είτε ατομικά είτε ανά σχολείο δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, ειδικότητα και στοιχεία επικ/νίας) μέχρι την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του σεμιναρίου Φωτεινή Θεοδωροπούλου, ψυχολόγο – στέλεχος πρόληψης, στο τηλ. 22840 24745 (καθημερινά 9 – 2 μ.μ.)