Θησέας Κυκλάδων

“Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας” στη Σέριφο

Μετά από δύο χρόνια σταθερής και δημιουργικής συνεργασίας με το Δημοτικό Σχολείο Σερίφου, σε προγράμματα αγωγής υγείας σε όλους τους μαθητές, το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», στηρίζοντας την οικογένεια και το ρόλο του γονιού σε μια εποχή πολλών αλλαγών, σχεδιάζει να υλοποιήσει εκπαιδευτικές δράσεις για τους γονείς της Σερίφου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη ανοιχτή συνάντηση για γονείς, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 18.00, στο Γυμνάσιο, με θέμα: Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας”, με στόχο τη γνωριμία με το φορέα, το μοίρασμα σκέψεων και προβληματισμών και την αναζήτηση διεξόδων σε ζητήματα που σχετίζονται με το μεγάλωμα των παιδιών. Τη συνάντηση θα συντονίζει η Φωτεινή Θεοδωροπούλου, ψυχολόγος – επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».

Για περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής σε μελλοντικές δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, 9.00-14.00, στο τηλέφωνο 22840 24745 ή στο thiseasp@otenet.gr (Παράρτημα Πάρου).