Θησέας Κυκλάδων

Τακτική Ολομέλεια Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης στην Αθήνα

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συμμετείχε στην τακτική ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Χολαργού – Παπάγου & Αγ. Παρασκευής «Αργώ» την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στο Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής – ΕΡΤ Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Κεντρικοί στόχοι της συνάντησης ήταν:
α) Η ενδυνάμωση του επαγγελματικού μας ρόλου μέσα από τη σύνδεση,
β) Εκπαιδευτική δράση με στόχο την αποτύπωση και αξιοποίηση της εμπειρίας του Δικτύου στη δημιουργία λειτουργικών Δικτύων στην Κοινότητα (ως συνέχεια της δουλειάς που ξεκίνησε στη Ζάκυνθο), με προσκεκλημένο εκπαιδευτή τον κ. Γουρνά Μ. Γεώργιο,  Δρ. Ψυχιατρικής – Θεραπευτή Ομάδας και Οικογένειας – Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου.
γ) Ενημέρωση για την πορεία της διοργάνωσης της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί 6 – 9 Νοεμβρίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης, από το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου.

 

Τέλος, θίχτηκαν διάφορα πρακτικά ζητήματα του Δικτύου και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη τακτική ολομέλεια, που θα λάβει χώρα 12 – 13 Απριλίου 2019 στην Κύπρο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας.

Μετά από την αξιολόγηση της ολομέλειας και το κλείσιμο των εργασιών ακολούθησε ξενάγηση στα αρχεία της ΕΡΤ.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση, καθώς και βίντεο – αφιέρωμα από την ΕΡΤ

Τακτική ολομέλεια Δικτύου στην Αθήνα (φωτογραφίες+βίντεο)