Θησέας Κυκλάδων

Ομάδες γονέων στη Μύκονο

Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων», σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων των σχολείων της Μυκόνου, διοργανώνει σεμινάρια για γονείς με στόχο να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να κατανοήσουν τους λόγους, που κάνουν το έργο του γονιού τόσο δύσκολο σήμερα, να αναζητήσουν λειτουργικούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών στην οικογένεια.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν σε 7 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, με σταθερά μέλη (οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συμμετέχουν σε κάθε συνάντηση) και θα ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Πρόκειται για συστηματική εκπαίδευση, που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες σημαντικές για το ρόλο τους σαν γονείς σήμερα, ενώ παράλληλα επωφελούνται από το μοίρασμά τους στην ομάδα με άλλους γονείς.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς χρειάζεται να δηλώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) και αν προτιμούν Δευτέρα 17.00-19.00 ή Τρίτη 11.30-13.30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι 25 Ιανουαρίου στο τηλέφωνο 22810 85149 στην κα Αναστασία Προκοπίου, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης.