Θησέας Κυκλάδων

Σεμινάρια για Γονείς μικρών παιδιών στην Πάρο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», στηρίζοντας την οικογένεια και το ρόλο του γονιού σε μια εποχή πολλών αλλαγών, διοργανώνει σεμινάρια για γονείς μικρών παιδιών (παιδικών σταθμών & νηπιαγωγείων) στην Πάρο.

Στα σεμινάρια οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να εμψυχωθούν και να αναζητήσουν πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης δυσκολιών, εστιάζοντας κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με αυτή την ηλικιακή φάση των παιδιών τους (αυτονόμηση, όρια- κανόνες, δεξιότητες επικοινωνίας).

Πρόκειται για συστηματική εκπαίδευση, που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες σημαντικές για το ρόλο τους σαν γονείς σήμερα, με συναντήσεις εβδομαδιαίες ή δεκαπενθήμερες, δίωρης διάρκειας, με σταθερά μέλη (όποιος και όποια ενδιαφέρεται, χρειάζεται να συμμετέχει σε κάθε συνάντηση).

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή και εάν προτιμούν πρωινές ή απογευματινές ώρες μέχρι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 (περισσότερες πληροφορίες στο 22840 24745)

σεμινάρια γονέων μικρών παιδιών