Θησέας Κυκλάδων

Σεμινάρια για γονείς στη Μύκονο

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του νησιού διοργανώνει σεμινάρια σε γονείς με στόχο:

να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να κατανοήσουν τους λόγους, που κάνουν το έργο του γονιού τόσο δύσκολο σήμερα, να αναζητήσουν λειτουργικούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών στην οικογένεια.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν σε 5-7 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, με σταθερά μέλη (όποιος και όποια ενδιαφέρεται, χρειάζεται να συμμετέχει σε κάθε συνάντηση) και θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για συστηματική εκπαίδευση, που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες σημαντικές για το ρόλο τους σαν γονείς σήμερα, ενώ παράλληλα επωφελούνται από το μοίρασμά τους στην ομάδα με άλλους γονείς.

  • Οι ενδιαφερόμενοι γονείς χρειάζεται να δηλώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και εάν προτιμούν πρωινές ή απογευματινές ώρες (Τρίτη απόγευμα-Τετάρτη πρωί), έως τις 30 Νοεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο 2281085149, Κα Προκοπίου Αναστασία, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης.