Θησέας Κυκλάδων

Σεμινάριο Εκπαιδευτικών στη Σέριφο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘’ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ’’ διοργανώνει με τη στήριξη της Σχολικής Συμβούλου της 4ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυκλάδων εισαγωγικό βιωματικό σεμινάριο για την πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Σερίφου.

Τίτλος σεμιναρίου: «Εκπαιδεύω σήμερα: διαμορφώνοντας νέες συνθήκες μάθησης»

Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από βιωματική εκπαίδευση και αξιοποιώντας την ομάδα των ομoτίμων, οι εκπαιδευτικοί να γνωριστούν, να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και να διερευνήσουν τις συνθήκες και τις δεξιότητες που χρειάζονται για την διαμόρφωση ενός θετικού συγκινησιακού κλίματος στην τάξη, που ευνοεί τη μάθηση.

Χρόνος υλοποίησης: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, 12.00 – 16.00 με δυνατότητα συνέχειας (κατόπιν συνεννόησης όλων των συμμετεχόντων)

Χώρος διεξαγωγής: Γυμνάσιο Σερίφου

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι προαιρετική και μπορούν να συμμετάσχουν και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων. Με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του σεμιναρίου Φωτεινή Θεοδωροπούλου, ψυχολόγο – στέλεχος πρόληψης, στο τηλ. 22840 24745 (καθημερινά 9 – 2 μ.μ.) μέχρι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.