Θησέας Κυκλάδων

Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Σαντορίνη

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» με τη στήριξη του Σχολικού Συμβούλου της 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυκλάδων διοργανώνει έναν κύκλο εκπαιδευτικών συναντήσεων για την πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων της Σαντορίνης.

Ενδεικτική θεματολογία εκπαιδευτικού κύκλου: «Ενδυνάμωση των σχέσεων στη σχολική κοινότητα»

Στόχος: Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από βιωματική εκπαίδευση και αξιοποιώντας την ομάδα των ομοτίμων, να γνωριστούν, να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και να διερευνήσουν θέματα που σχετίζονται με το ρόλο του εκπαιδευτικού στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Έναρξη: Παρασκευή 18/11,  17.00 – 21.00 και το Σάββατο 19/11,  10.00 – 15.00

Χώρος: Δημοτικό Σχολείο  Φηρών

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι προαιρετική και μπορούν να συμμετάσχουν και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων. Ο χρόνος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα συναποφασιστεί με τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς. Με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Όσοι  εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν ή χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά από την Δευτέρα 31/10/2016 μέχρι την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου στο τηλέφωνο 22860 21203 (9.00 – 14.00.) με την κα  Ζωή Σωτηρίου,  Ψυχολόγο – Στέλεχος Πρόληψης, υπεύθυνη του σεμιναρίου.