Θησέας Κυκλάδων

Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς στην Αμοργό

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης στην πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, για εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Αμοργό, με τίτλο:

« Εκπαιδεύω – εκπαιδεύομαι σήμερα:

 εστιάζοντας στις δυνάμεις μας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες μας…»

Στόχος του σεμιναρίου είναι  οι εκπαιδευτικοί να γνωριστούν, να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και, αξιοποιώντας την ομάδα των ομοτίμων, να επεξεργαστούν ζητήματα, που αφορούν το ρόλο τους στη σημερινή πραγματικότητα.

Το σεμινάριο θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 5-9 μ.μ.

Χώρος διεξαγωγής: Γυμνάσιο Αμοργού

Αριθμός συμμετεχόντων: 16 – 24 άτομα

Για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει, είναι απαραίτητο να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 27/02/2016 στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο τηλ. 2284024745 (9 – 2 μ.μ.) ή με email στο  thiseasp@otenet.gr  ή με fax στο 22840 28011, δηλώνοντας το όνομα, την ειδικότητα, το σχολείο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Στο σεμινάριο θα γίνουν δεκτοί και εκπαιδευτικοί της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης σε περίπτωση κενών θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη εκπαίδευσης: Κουνδουράκη Κλειώ, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.