Θησέας Κυκλάδων

Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας στη Μήλο

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Νομού Κυκλάδων, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης στην πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, για εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μήλο, με θέμα:

«Εκπαιδεύω στο σήμερα: επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο του σύγχρονου εκπαιδευτικού»

Στόχος του σεμιναρίου είναι  οι εκπαιδευτικοί να γνωριστούν, να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και, αξιοποιώντας την ομάδα των ομοτίμων, να επεξεργαστούν ζητήματα που αφορούν το ρόλο τους στη σημερινή πραγματικότητα.

Το σεμινάριο θα γίνει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5-9 μ.μ. Για το χώρο διεξαγωγής οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Αριθμός συμμετεχόντων: 16 – 24 άτομα

Για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει, είναι απαραίτητο να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 17/10/2013 στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο τηλ. 2284024745 (9 – 2 μ.μ.) ή με email στο  thiseasp@otenet.gr  ή με fax στο 22840 28011, δηλώνοντας το όνομα, την ειδικότητα, το σχολείο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη εκπαίδευσης: Κουνδουράκη Κλειώ, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

 

Ο Διευθυντής ΔΔΕ Κυκλάδων

Μ. Εd. Χρήστος Μιχαλόπουλος