Θησέας Κυκλάδων

Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας στη Μήλο

Ο Σχολικός Σύμβουλος της 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυκλάδων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ‘’ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ’’ διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για την πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων της νήσου Μήλου.

Τίτλος σεμιναρίου: «Εκπαιδεύω σήμερα: διαμορφώνοντας νέες συνθήκες μάθησης»

 Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από βιωματική εκπαίδευση και αξιοποιώντας την ομάδα των ομότιμων, οι εκπαιδευτικοί να γνωριστούν, να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και να διερευνήσουν τις συνθήκες που χρειάζονται για την διαμόρφωση ενός συγκινησιακού κλίματος στην τάξη, που προάγει τη μαθησιακή διαδικασία.

 Χρόνος υλοποίησης: Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 4.00 μ.μ.  – 9.00 μ.μ.

 Χώρος διεξαγωγής: Δημοτικό Σχολείο Αδάμαντα

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι προαιρετική και μπορούν να συμμετάσχουν και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων. Με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει, είναι απαραίτητο να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 17/10/2013 στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο τηλ. 22840 24745 (καθημερινά 9 – 2 μ.μ.) ή με e-mail στο  thiseasp@otenet.gr  ή με fax στο 22840 28011, δηλώνοντας το όνομα, την ειδικότητα, το σχολείο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε  στην υπεύθυνη του σεμιναρίου κ. Φωτεινή Θεοδωροπούλου, ψυχολόγο – στέλεχος πρόληψης.

 

Ηλίας Μαρούδας – Σχ. Σύμβουλος 1ης Περιφέρειας Δημ. Εκ/σης Κυκλάδων

Αναστασία Προκοπίου – Επιστημ. Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»