Θησέας Κυκλάδων

Διημερίδα Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας στη Νάξο

 • Mar 14

  Εναρξη: March 14, 2015 @ 17:30

  Ληξη: March 15, 2015 @ 15:00

  Τοπος: Νάξος

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Νάξου και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συνδιοργανώνουν διημερίδα πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας με τίτλο:

«Αναζητώντας Νέα Οπτική και Δυνάμεις στη Σημερινή Πραγματικότητα»

στις 14 & 15 Μαρτίου 2015 στη Νάξο

Το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές ομιλίες στο Μουσείο Καμπανέλλη:

 • «Η οικογένεια μπροστά στον σημερινό κόσμο: μια άλλη οπτική, μια άλλη στάση»  με τον Πέτρο Πολυχρόνη, παιδοψυχίατρο, οικογενειακό θεραπευτή, διευθυντή ΑΚΜΑ
 • «Εστιάζοντας στην «καρδιά» του θέματος: η σχέση του ζευγαριού σήμερα»  με την Κυριακή Πρωτοψάλτη-Πολυχρόνη, ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια ζεύγους και οικογένειας, π. πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Θεραπείας Οικογένειας (EFTA)
 • «Δημιουργώντας σύγχρονες κοινότητες»  με την Αναστασία Προκοπίου, επιστ. υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

 

Την Κυριακή 15 Μαρτίου το πρωί θα υλοποιηθούν εργαστήρια στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών:

 • Εργαστήρι ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς, 10.00 – 15.00, με την Λίλη Βασιλείου, PhD, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευμένη στην προσέγγιση του Processwork και στη Γενική Θεωρία Συστημάτων, προσεγγίσεις τις οποίες αξιοποιεί στην εκπαίδευση ενηλίκων, στη δουλειά με την κοινότητα και στην ψυχοθεραπεία. Ιδρυτικό μέλος του Processwork Hub (www,processworkhub.gr) και συνεργάτης του Αθηναικού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου
 • Εργαστήρι για γονείς με τίτλο: «Εστιάζοντας στις δυνάμεις μας, καλλιεργούμε το υγιές μεγάλωμα», 11.00 – 14.00, με την Κλειώ Κουνδουράκη, ψυχολόγος, στέλεχος πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

(η συμμετοχή στα εργαστήρια θα γίνεται κατόπιν αίτησης στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο τηλ. 22810 85149 μέχρι την Πέμπτη 12 Μαρτίου)

Δείτε την αφίσα Διημέρου Πρόληψης στη Νάξο και την πρόσκληση Διημέρου Πρόληψης στη Νάξο

Δείτε δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *