Θησέας Κυκλάδων

11η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης στη Σύρο 18-21 Οκτωβρίου 2017

  • Oct 18

    Εναρξη: October 18, 2017 @ 16:30

    Ληξη: October 21, 2017 @ 14:30

thiseas_header

 

 

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συνδιοργανώνουν την 11η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης με θέμα: «ΣυμΠλέοντας, Ξαναχτίζουμε Κοινότητες» στις 18-21 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη Σύρου.

Η Συνάντηση έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών και τη δικτύωση μεταξύ των φορέων για την προώθηση της πρωτογενούς πρόληψης των εξαρτήσεων και της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στο πλαίσιο της συνάντησης, με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του χώρου της πρόληψης, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, εργαστήρια, συζητήσεις και ομάδες εργασίας.

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, στις 18.00 με την ομιλία του καθηγητή Ανατομικής και Ιστολογίας ΑΠΘ, Γεώργιου X. Παπαδόπουλου, με θέμα: «Κοινωνιο-Βιολογία της Ευτυχίας: ΣυμΠλέοντας με την Επιθυμία και την Ευχαρίστηση» και είναι ανοιχτή για το κοινό. 

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή και παρακολούθηση των εργασιών της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης μπορούν να ενημερώνονται στο https://diktyoorg.wordpress.com

Ακολουθούν:

το  Δελτίο τύπου 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης,

η  Πρόσκληση 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

η  Αφίσα 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

το αναλυτικό  Πρόγραμμα Εργασιών 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης

οι  Εργασίες 11ης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

το ραδιοφωνικό σποτ


Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *