Θησέας Κυκλάδων

Συμμετοχή στο 1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

  • May 25

    Εναρξη: May 25, 2024 @ 10:00

    Ληξη: May 26, 2024 @ 11:30

 

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συμμετέχει στο 1ο Διεθνές Παιδαγωγικό Συνέδριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με τίτλο: «Σχολικό κλίμα: σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 25 και 26 Μαΐου 2024 και θα έχει υβριδική μορφή, η οποία θα επιτρέπει τη δια ζώσης ή εξ αποστάσεως εισήγηση.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου και δημιουργικού προβληματισμού όσον αφορά στη σημασία του σχολικού κλίματος στο σύγχρονο σχολείο.

Η συμμετοχή του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» θα πραγματοποιηθεί με εξ αποστάσεως εισήγηση με τίτλο: «Δημιουργώντας πλαίσια μάθησης και κοινωνικοποίησης: Η σχέση, αντίδοτο στην επιθετικότητα και την περιθωριοποίηση» και εισηγήτριες τις Θεοδωροπούλου Φωτεινή, Κουνδουράκη Κλειώ, Προκοπίου Αναστασία και την Αποστόλου Ζωή, Σύμβουλο Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών Κυκλάδων.

Η εισήγηση αφορά στην επιμορφωτική παρέμβαση που οργανώσαμε  και υλοποιήσαμε από κοινού στις/στους νηπιαγωγούς των Κυκλάδων την σχολική χρονιά 2023-2024, που είχε στόχο την ευαισθητοποίηση – εκπαίδευση σε πρακτικές βελτίωσης του σχολικού κλίματος.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. 

Περισσότερες πληροφορίες για τους γενικούς και ειδικούς στόχους και το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ 

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *