Θησέας Κυκλάδων

Προβολή Ντοκυμαντέρ με Θέμα: «Τεχνητή νοημοσύνη, το μέλλον είναι ήδη εδώ».

  • Apr 08

    Εναρξη: April 8, 2019 @ 19:00

    Ληξη: April 8, 2019 @ 21:30

    Τοπος: Οινοποιείο Μπουτάρη, Σαντορίνη

Το KinderDocs είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται από το 2016 σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη/Πειραιώς 138 στην Αθήνα και το MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Το φεστιβάλ στηρίζουν δύο από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη, IDFA (Ολλανδία) και DOXS! (Γερμανία). Το KinderDocs διαθέτει κάθε χρόνο την έγκριση ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού European Children’s Film Association. Απευθύνεται σε παιδιά και νέους από Δ΄Δημοτικού έως Γ΄Λυκείου, εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, καθώς και όλους όσους αγαπούν την τέχνη του ντοκιμαντέρ.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους KinderDocs ταξιδεύει και στη Σαντορίνη, από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως την Τετάρτη 10 Απριλίου, με την φροντίδα της διοργάνωσης και την χρηματοδότηση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» και την στήριξη του Δήμου Θήρας και της Επιτροπής Πολιτισμού.

Παράλληλα με τα δεκαεπτά επιλεγμένα ντοκιμαντέρ του προγράμματος, που θα προβληθούν σε ένα τριήμερο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους μαθητές/τριες της Ε’ & ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου της Σαντορίνης, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ, που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό «Τεχνητή Νοημοσύνη, το μέλλον είναι εδώ» τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 19:00, στο Οινοποιείο Μπουτάρη. Την ταινία θα προλογίσει η δημοσιογράφος και διευθύντρια του KinderDocs, Δήμητρα Κουζή, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης.

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *