Θησέας Κυκλάδων

«Νόμιμες εξαρτήσεις: Το αλκοόλ και ο τζόγος στην καθημερινότητα μας» στη Σαντορίνη

  • Mar 23

    Εναρξη: March 23, 2017 @ 18:00

    Τοπος: Σαντορίνη

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας  διοργανώνει διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις 23 και 24 Μαρτίου 2017 στη Σαντορίνη με τίτλο:

«Νόμιμες εξαρτήσεις: Το αλκοόλ και ο τζόγος στην καθημερινότητα μας»

Στόχο της διημερίδας αποτελεί η πληροφόρηση, ενημέρωση αλλά και ευαισθητοποίηση της κοινότητας της Σαντορίνης από έναν εξειδικευμένο φορέα στα συγκεκριμένα θέματα.

Παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία σε επαγγελματίες του νησιού, που δραστηριοποιούνται σε επαγγέλματα σχετικά με την υγεία, την περίθαλψη και την πρόνοια, να ευαισθητοποιηθούν και να αποκτήσουν σημαντικές πληροφορίες για την αναγνώριση και διαχείριση σχετικών περιστατικών στην καθημερινή τους πρακτική.

Στα πλαίσια της διημερίδας, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε ειδικούς επιστήμονες-επαγγελματίες του επίσημου θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα «ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ», τις ψυχολόγους-θεραπεύτριες κ. Καραμέτσου Θεανώ και κ. Χουλιάρα Λίλιαν.

 Το πρόγραμμα της διημερίδας έχει ως εξής:

  •  ανοιχτή ομιλία στο ευρύ κοινό την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 στις 6:00 μ.μ. στο Ίδρυμα Λουκά και Ευαγγέλου Μπελλώνια στα Φηρά
  • εκπαιδευτική συνάντηση ευαισθητοποίησης για επαγγελματίες υγείας την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Δείτε την πρόσκληση της διημερίδας Πρόσκληση ημερίδας αλκοόλ & τζόγος

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *