Θησέας Κυκλάδων

Εβδομάδα Πρόληψης στη Σαντορίνη – Ένας χρόνος λειτουργίας του Παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

  • Apr 25

    Εναρξη: April 25, 2017 @ 8:00

    Ληξη: April 28, 2017 @ 15:00

    Τοπος: Φηρά Θήρας, Σαντορίνη

 

Σύρος,  24 Απριλίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ –

«Ένας χρόνος λειτουργίας του Παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων – Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Παραρτήματος του στη Σαντορίνη διοργανώνει:

25-28 Απριλίου: Παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων σε όλους τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας, Θηρασιάς και Ανάφης, με τη συμβολή του Ινστιτούτου για την Οδική Ασφάλεια «Πάνος Μυλωνάς».

27-28 Απριλίου: Παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα οδικής ασφάλειας σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας με τη συνδρομή του Βοηθού Συνηγόρου για τα δικαιώματα του παιδιού κ. Γ. Μόσχο.

Τρίτη 25 Απριλίου: Συνάντηση απολογισμού και εορτασμού για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Παραρτήματος στη Σαντορίνη στις 19:00 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στα Φηρά.

Τετάρτη 26 Απριλίου: Συνάντηση με εκπαιδευτικούς με θέμα το ρόλο του σχολείου στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων μέσω της εκπαίδευσης των μαθητών.

Πέμπτη 27 Απριλίου: Εσπερίδα με θέμα: «Ασφάλεια στον δρόμο – Δικαίωμα όλων μας», στις 18:00 μμ. στο Ίδρυμα Λουκά και Ευάγγελου Μπελλώνια στα Φηρά, με ομιλητές τους:

Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος Δ.Σ. Ινστιτούτου Οδικής  Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»,

Γιώργος Μόσχος, Βοηθός Συνήγορος για τα δικαιώματα του παιδιού,

Μαρία Σπαρτινού, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Κυκλάδων,

 

Δείτε εδώ την αφίσα, την πρόσκληση εορτασμού ενός χρόνου λειτουργίας του παραρτήματος  Σαντορίνης και την πρόσκληση της εκδήλωσης στο  Μπελλώνιο Πολιτιστικό Ίδρυμα.

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *