Θησέας Κυκλάδων

Διήμερο εκδηλώσεων στην Πάρο με θέμα: «Ο αθλητισμός δικαίωμα στη ζωή των παιδιών και των εφήβων»

  • Mar 04

    Εναρξη: March 4, 2017 @ 10:00

    Ληξη: March 6, 2017 @ 9:00

    Τοπος: Πάρος 844 00

Ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑΠ και η αθλητική επιτροπή του Δήμου Πάρου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» διοργανώνουν στις 4 και 5 Μαρτίου 2017 διήμερο εκδηλώσεων με θέμα:

 «Ο αθλητισμός δικαίωμα στη ζωή των παιδιών και των εφήβων»

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

  • Σάββατο και Κυριακή  4 & 5 Μαρτίου, 10.30-13.30, θα λάβουν χώρα δρώμενα από τα αθλητικά σωματεία και τα μέλη τους στον προαύλιο χώρο του Πολυγωνικού κτιρίου στην Παροικιά και ομιλία του κ.Μόσχου στα παιδιά
  • Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ομιλία για γονείς στο χώρο του Πολυγωνικού κτιρίου στην Παροικία
  • Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 18.00 θα  πραγματοποιηθεί ανοιχτή ομιλία για γονείς στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας.

Κεντρικός ομιλητής-συζητητής σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ο κ. Μόσχος Γεώργιος, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ο οποίος έχει εξειδικευτεί και εργάζεται στους τομείς της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του παιδιού, της εμψύχωσης και της υποστήριξης παιδιών και εφήβων, ιδίως αυτών που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό, και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Στις εκδηλώσεις προσκαλούνται να συμμετέχουν όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού με τα μέλη τους, αθλητές – αθλήτριες, καθώς και οι γονείς τους.

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *